Algemene Voorwaarden voor beautybyliesz.nl

Laatst gewijzigde versie: 7-12-2022

Op deze pagina lees je onze algemene voorwaarde, zoals deze beschikbaar is gesteld door Beauty By Liesz. In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie en de goederen/producten op onze website zullen aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang je deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. Je mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Beauty By Liesz is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Beauty By Liesz.

Indien van toepassing:

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Beauty By Liesz te mogen claimen of te veronderstellen.

Beauty By Liesz streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Beauty By Liesz aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Veilig betalen

Beauty by Liesz is een erkende webshop en wordt gehost door hostingpartij Antagonist. Je kunt hier veilig aankopen doen met diverse betaalmogelijkheden. Lees hier het beleid rondom veilig betalen.

Beauty by Liesz heeft het SSL-certificaat, het slotje links boven in de URL. Dit betekent een veilige verbinding op de website. Controleer dus altijd of dit slotje aanwezig is.

Retourbeleid

De klant acht het gekochte product binnen 14 dagen te retourneren of te ruilen, wanneer deze niet naar wens is. Sale artikelen, sierraden en Ibiza oorbellen kunnen niet geretourneerd worden. Alle overige informatie rondom retourneren vind je in ons retourbeleid.

Garantie

Als blijkt, bij het openen van de verpakking, dat het product beschadigd is dan dien je dit binnen 30 dagen aan ons te melden. Je hebt dus 30 dagen garantie op je aangekochte producten indien je in bezit bent van een aankoop bon. De factuur of aankoop bon ontvang je altijd via de mail. Net zoals de track en trace code van de pakketdienst. Geef dus daarom altijd een geldig e-mailadres op. Alleen met een bewijs van aankoop heb je 30 dagen garantie op het gekochte product bij Beauty By Liesz. Alleen een bankafschrift is hierbij niet voldoende.

Levertijd

Wanneer je betaling bij ons binnen is, verzenden we je bestelling binnen 1 tot 5 werkdagen. Mocht een product niet direct leverbaar zijn dan houden we je via de mail of WhatsApp op de hoogte van je bestelling. De Oriflame producten komen uit Zweden, we houden maximaal 5 werkdagen levertijd hiervoor aan. Mocht je na een week geen bestelling of bericht van ons hebben ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice.

Niet geleverde pakketten

Beauty By Liesz is niet verantwoordelijk voor beschadigde of kwijtgeraakte pakketten, die veroorzaakt zijn door de pakketdienst. Wel zullen we er alles aan doen om te achterhalen waar het pakket zich bevind. Ook proberen we het pakket bij DHL zo goed mogelijk te traceren. Als blijkt, na een geschillenonderzoek, dat het pakket binnen DHL is zoek geraakt, is Beauty By Liesz niet aansprakelijk voor dit verlies. Wel zal er vanuit de verzendpartij vaak een compensatie voor de verzendkosten worden aangeboden. Dit bedrag krijg je uiteraard terug gestort. Indien je voor de verzendoptie, aangetekende verzending hebt gekozen, is je pakket inclusief de inhoud ervan wel verzekerd tegen beschadiging, diefstal of het zoek raken van het pakket. Alle overige verzendopties dekken deze verzekering van je pakket en de inhoud ervan niet.

Wijzigingen

Mochten deze algemene voorwaarden wijzigen, dan vind je de meest recente versie van de disclaimer van beautybyliesz.nl op deze pagina.

Deze Algemene Voorwaarden pagina is deels gemaakt op algemenevoorwaardenvoorbeeld.nl