Best verkochte Oriflame producten

Wonderpotje Oriflame

Verreweg het meest verkochte Oriflame product in Nederland is het wonderpotje, of ook wel de Tender Care Balm genoemd. Het wonderpotje is makkelijk mee te nemen in een tas door zijn kleine formaat. Het belangrijkste ingredient is bijenwas. Dit zorgt voor een helende en verzorgende werking op huid & lippen. Het wonderpotje is nu mega goedkoop online te bestellen. Of haal je wonderpotje op in Wognum (Noord-Holland) of in Enschede.

Shop nu online in de beauty shop goedkope Oriflame producten in Nederland.

Poeder parels, bronzing Pearls Oriflame

Ook een van de meest bekende en populaire product bij Oriflame zijn de Bronzing Pearls. De poeder parels zijn gemaakt van diverse pigmenttinten en mineralen geperst tot een parel. De vernieuwde parels hebben een update gehad in de samenstelling. Zo bevatten de parels nu hyaluronzuur, voor een mooie en egaal uitziende huid. De mineralen die in de poeder is verwerkt staan bekend om hun zachte en fluwelen textuur en licht weerkaatsende deeltjes. Zo zijn de parels ook uitermate geschikt om mee te shapen en highlighten. Shop hier de Bronzing Pearls van Oriflame nu goedkoop online!

Best verkochte accessoires

Dierenprint tassen

Onze leren dierenprint tassen gaan hard! Elk seizoen worden er unieke exemplaren aan onze collectie toegevoegd. Van elke leren tas is er slecht één geproduceerd. Van elk model en print hebben we dus slechts één tas op voorraad. Wees er dus snel bij, want ze vliegen de webshop uit! Alle leren tassen die we verkopen zijn handgemaakt in een naaiatelier. De dierenprint tassen zijn gemaakt van restleer, restpartijen leer worden verwerkt in de diverse modellen. Zo heeft elke tas een uniek bijpassend leren schouderhengsel. We zetten hier onze diverse leren tassen op een rijtje:

  • Onze colour Jay Bag, is een klein rond model met alleen op de flap een print. Afmeting: 17 x 21 cm
  • Animal Liv Bag is een groot rond model met vacht (print) op de gehele voorkant. Afmeting: 26 x 21 cm
  • Animal Ivy Bag is ook voorzien van complete print aan de voorkant. Vierkant model, afmeting: 17 x 21 cm
  • Colour Mila Bag is een groot rond model met alleen een print op de flap. De rest van de tas is van even leer. Afmeting: 23 x 20 cm
  • Animal Milly Bag is klein en rond, lijkt op de Jay Bag maar dan met complete vacht (print). Afmeting: 17 x 21 cm

BINNENKORT NIEUWE LEREN TASSEN!