Tassen groothandel

Wil jij graag onze unieke dierenprint tassen in jouw winkel of webshop hebben liggen? Wij zijn een groothandel in tassen en in de Ibiza oorbellen. Stuur ons gerust een bericht om meer informatie te krijgen over onze Wholesale tarieven / B2B verkoop. Chat met ons via de WhatsApp button rechts onderin.

Tassen groothandel

Groothandel dierenprint tassen

Onze dierenprint tassen kun je tevens online bekijken en inkopen tegen scherpe prijzen op diverse retailers platformen. De leren dierenprint tassen zijn gemaakt van leer leftovers, stukjes leer die over zijn van de grote leerindustrie. Door dit restleer te gebruiken in onze tassen zijn ze duurzaam en 100% uniek. Van elk exemplaar is er slechts één gemaakt. Daarom leveren wij altijd een mix van diverse kleuren en prints. Niemand kan dezelfde tas hebben! Je kunt je voorkeur aan ons doorgeven betreft kleur of print.

Registreer je kosteloos via de link van het desbetreffende platform hieronder en krijg onze Wholesale prijzen te zien. Ook krijg je korting en gratis verzending het eerste jaar als je je via ons registreert als klant.

Koop de leren tassen in op één van onze retailers platforms:

  • Faire – €100,- korting op je eerste bestelling voor nieuwe retailers / winkeliers die zich nu registreren
  • Ankorstore – Krijg met deze code LIFT-RAUTGAAJ €100,- korting op je eerste bestelling voor nieuwe retailers / winkeliers die zich nu registreren
  • Orderchamp – 10% korting op je eerste bestelling* voor nieuwe retailers / winkeliers die zich registreren en binnen 30 dagen een bestelling plaatsen

* minimale bestelwaarde van €300,-