Wil je met korting Oriflame producten bestellen? En eventueel ook voor je vrienden en familie? Dat kan! Heel simpel, je vult hier via de link je gegevens in bij Oriflame. Je krijgt een mail met inloggegevens zodat je direct met korting kunt bestellen. Deze korting loopt op tot maar liefst 30% korting over je hele bestelling! Aan een Oriflame bestel-account zijn geen kosten verbonden, en het is geheel vrijblijvend!

De voordelen van zelf bestellen


Als beautyklant kun je zelf rechtstreeks op de website van Oriflame inloggen en een bestellingen plaatsen voor jezelf en anderen. Inschrijven is gratis en je ontvangt altijd extra korting! De brochures en de huidige acties kun je ook op elk moment inzien en doorsturen naar andere Oriflame liefhebbers. De Oriflame producten worden rechtstreeks
naar jouw adres opgestuurd. De verzendkosten hiervoor (6,75 euro per bestelling) zijn voor eigen rekening. Deze heb je met de extra hoge kortingen en een gratis product snel terug verdiend. Als je een NovAge set besteld, dan vervallen je verzendkosten. Alle NovAge sets, ook die van de man, worden gratis thuisbezorgd. Net zoals de Bestsellers Deals voor nieuwe klanten.

Extra korting bij elke Oriflame bestelling


Beautyklanten van Oriflame hebben een streepje voor. Ze worden als eerst op de hoogte gebracht van extra kortingen en ontvangen altijd een gratis product naar keuze bij een bestelling van 60 euro of meer.
De standaard extra korting begint bij 15%, maar kan oplopen tot wel 30% korting, ook geldig in combinatie met andere acties.


• 15% korting bij een bestelling tot €59,- aan producten,
• 20% korting bij een bestelling van € 60,- t/m € 140,- aan producten,
• 25% korting bij een bestelling van € 141,- t/m € 230,- aan producten,
• 30% korting bij een bestelling van € 231,- of meer aan producten.

Welkomstpakketten voor nieuwe Oriflame klanten

Bij elke bestelling vanaf € 60,- ontvang je ook nog een gratis product naar keuze, zie opmerking in je winkelmandje !! Ook mag je bij een bestelling van € 75,- of meer een welkomstpakket erbij nemen.
Hoe meer je besteld, des te hoger het bestelbedrag en hoe hoger jouw korting! Je kunt er dus zelfs wat extra mee verdienen, namelijk geld. Klinkt dat goed?

Wat moet je er voor doen?
Wanneer je gedurende je eerste 6 brochures, in 3 brochures een bestelling doet van 75BP (dat staat voor 75 euro) of meer, kun je een welkomstpakket kopen voor een geweldige prijs. Bij je eerste bestelling van minimaal 75BP kun je pakket 1 aanschaffen, bij je tweede bestelling van minimaal 75BP pakket 2. Plaats je een derde bestelling van minimaal 75BP dan kun je ook pakket 3 bestellen voor een aantrekkelijke prijs.

wp
Bij je 1e bestelling van
75BP een pakket
voor slechts €5,-.
459277
     Bij je 2e bestelling van
75BP een pakket
voor slechts €10,-.
459278
     Bij je 3e bestelling van
75BP een pakket
voor slechts €15,-.
459279
 


Vul hier online het formulier volledig in, dan ontvang je direct van Oriflame de inloggegevens in je mailbox! Vul dus een geldig mailadres in en ook je geboortedatum, want je krijgt een gratis cadeautje bij je bestelling in de maand dat je jarig bent.