Over mij

Wat maakt mij en Oriflame zo bijzonder?

Mijn naam is Annelies van Slooten ben een echte millennium én beautyfan! Ik ben in 2015 zelf in aanmerking gekomen met Oriflame producten door een zogeheten Oriflame workshop, of sommigen noemen dit een party! Leuk was het zeker, en vooral ook heel leerzaam. Ik weet nu alles van de huid en de verschillende huidlagen die we kunnen verzorgen met voedende cremes, en vooral heb ik geleerd hoe ik mijn huid op de juiste manier moet reinigen. Dit wist ik hiervoor helemaal niet, dat je ook op een natuurlijke manier je make-up kan verwijderen. En ook hoe je make-up aan moet brengen met verschillende tools.

Doordat Oriflame geen winkels heeft en wij als Oriflame adviseuse graag persoonlijk contact en advies willen geven aan onze klanten is deze pagina door mij in het leven geroepen. Kom persoonlijk in contact met mij en bestel je favoriete beauty producten, zoals de poeder parels of een wonderpotje via de shop of kom ze ophalen in Enschede. Ook kan ik je helpen een eigen beauty onderneming te beginnen zonder hoge kosten! Je krijgt een gratis Oriflame training en ik help je een netwerk op te bouwen door heel Nederland.

We veranderen al meer dan 50 jaar levens

Al meer dan 50 jaar geeft Oriflame mensen de kracht om hun levens te veranderen door hoogwaardige beautyproducten, geïnspireerd door de natuur en gebaseerd op Zweedse wetenschap, te adviseren en verkopen. Oriflame is Europa’s grootste beautybedrijf in directe verkoop, met een wereldwijde gemeenschap van meer dan 3 miljoen onafhankelijke adviseuses. Wil jij je ook graag aansluiten bij de beauty club en heel veel leuke voordeeltjes krijgen maandelijks? Waaronder gratis producten sparen, leuke uitjes winnen en zelf hele reizen kunt maken met Oriflame. Ik heb in 2019 een Ibiza reis samen met mijn partner verdient! Puur en alleen omdat ik mijn werk zo leuk vindt en heel veel klanten blij maak met Oriflame producten. Deze week op Ibiza samen met 20 andere mede Oriflame collega’s was dé reis van mijn leven. Alles compleet verzorgd in een luxe resort vlakbij het vliegveld, zwembaden, etentjes bij maanlicht en een party in een privé beach club. Maak me happy, wil jij ook onderdeel worden van mijn leuke Oriflame team? Whatsapp me via de button of bel naar 06-45031163.