Over mij

Welkom in de wereld van L I E S Z

Mijn naam is Annelies van Slooten en ben een millennium! Ik ben een echte creatieve duizendpoot en ben daarom gestart met mijn eigen onderneming. Unieke producten met een verhaal, bijzondere en hippe accessoires zoeken en verkopen. Via onze social media, Instagram & Facebook, kun je meer volgen en lezen over wat we allemaal doen en op welke markten & events we staan. Binnenkort komt er een nieuwe pagina online waar de Markt agenda van 2023 op zal komen te staan.

Leather Bags

De unieke leren tassen, dierenprint tassen, worden gemaakt van restleer. Dit zijn stukjes leer die overblijven van de grote industrie zoals die van kleding & meubels. We werken samen met een naaiatelier in India aan hoogwaardige producten, elk uniek. Alle leren tassen, portemonnees en sleutelhangers worden met de hand gemaakt. Geen één exemplaar is hetzelfde, en daarom zijn ze 100% uniek en hip!

Ibiza oorbellen

Niet alleen het eiland zelf is populair, ook onze Ibiza sieraden en Ibiza oorbellen zijn een trend. En dat komt natuurlijk vooral door de prachtige vorm en uitstraling van de oorbellen. Elk exemplaar wordt met de hand gemaakt, waardoor er kleine verschillen kunnen ontstaan in formaat. Elke oorbel wordt met liefde in elkaar gezet en zijn dus allemaal stuk voor stuk uniek. De trendy Ibiza sieraden maken jouw bohemian look compleet. Onze handgemaakte oorbellen liggen nog niet in winkels, maar wellicht run jij een winkel of conceptstore. We komen graag in contact met andere creatieve ondernemers om een samenwerking op te zetten. Ook werken we samen met influencers op instagram, dus wil jij een uniek setje Ibiza oorbellen ontvangen? Stuur ons vooral een bericht of chat via de WhatsApp functie onderin.

Beauty – Oriflame

Ik ben in 2015 in aanmerking gekomen met het Zweeds Cosmetica bedrijf Oriflame. De producten heb ik leren kennen door een zogeheten Oriflame workshop, of sommigen noemen dit een party! Leuk was het zeker, en vooral ook heel leerzaam. De producten worden niet op dieren getest en Oriflame is er bezig met het milieu en plastic en boskap te reduceren. Ik weet door verschillende trainingen nu van alles over huidverzorging en de verschillende huidlagen. Ook heb ik geleerd hoe je een dagelijkse skin-care routine toepast. Dit wist ik hiervoor helemaal niet, dat je ook op een natuurlijke manier je make-up kan verwijderen. En ook hoe je make-up aan moet brengen met verschillende tools.

Doordat Oriflame geen winkels heeft en wij als Oriflame adviseuse graag persoonlijk contact en advies willen geven aan onze klanten is deze pagina door mij in het leven geroepen. Kom persoonlijk in contact met mij en bestel je favoriete beauty producten, zoals de poeder parels of een wonderpotje via de shop. Ook kan ik je helpen een eigen beauty onderneming te beginnen zonder hoge kosten! Je krijgt een gratis Oriflame training en ik of een andere collega helpt je een netwerk op te bouwen door heel Nederland en eventueel ook België. Vele Oriflame liefhebbers uit onze buurlanden weten onze website en beauty producten te vinden!

Brand Partner worden?

Wil jij graag met beauty producten werken zoals make-up en huidverzorgingsproducten? En wil je graag je eigen tijd kunnen indelen en zelf bepalen hoeveel uur je in de week werkt? Eigen baas zijn kan nu heel makkelijk! Als Brand Partner kun je vandaag aan de slag voor Oriflame. Op freelance basis kun je direct beginnen met Oriflame promoten in je omgeving. Ook kun je veel Oriflame producten verkopen via social media en je eigen online beauty shop. Klik hier om meer te weten te komen en om je direct in te schrijven.

We veranderen al meer dan 50 jaar levens

Al meer dan 50 jaar geeft Oriflame mensen de kracht om hun levens te veranderen door hoogwaardige beautyproducten, geïnspireerd door de natuur en gebaseerd op Zweedse wetenschap, te adviseren en verkopen. Oriflame is Europa’s grootste beautybedrijf in directe verkoop, met een wereldwijde gemeenschap van meer dan 3 miljoen onafhankelijke adviseuses. Wil jij je ook graag aansluiten bij de beauty club en heel veel leuke voordeeltjes krijgen maandelijks? Waaronder gratis producten sparen, leuke uitjes winnen en zelf hele reizen kunt maken met Oriflame. Ik heb in 2019 een Ibiza reis samen met mijn partner verdient! Puur en alleen omdat ik mijn werk zo leuk vindt en heel veel klanten blij maak met Oriflame producten. Deze week op Ibiza samen met 20 andere mede Oriflame collega’s was dé reis van mijn leven. Alles compleet verzorgd in een luxe resort vlakbij het vliegveld, zwembaden, etentjes bij maanlicht en een party in een privé beach club. Maak me happy, wil jij ook onderdeel worden van mijn leuke Oriflame team? Whatsapp me via de button of bel naar 06-45031163.