Veilig betalen & verzending

Beauty by Liesz is een erkende webshop en wordt gehost door hostingpartij Strato. Je kunt hier veilig aankopen doen met diverse betaalmogelijkheden. Ook heeft Beauty by Liesz het SSL-certificaat, het slotje links boven in de URL, de website link. Dit betekent een veilige website. *SSL staat voor Secure Socket Layer en is een beveiligingsprotocol dat zorgt voor een versleutelde verbinding tussen een webserver en een internetbrowser. Dit verzekert dat alle gegevens, die tussen de webserver en browser worden verstuurd, geheim blijven voor tussenliggende partijen en niet gestolen kunnen worden. *Bron: Argeweb.

Betaalopties

Een bestelling plaatsen bij Beauty by Liesz kan gemakkelijk via de winkelmand optie rechtsboven aan. Er kan op twee verschillende methodes betaald worden, namelijk via:

1.Directe bankoverschrijving

De koper maakt direct na het plaatsen van een bestelling bij Beauty by Liesz het bedrag in euro’s rechtstreeks over op onze bankrekening. Gebruik je bestelnummer als betalingsreferentie. Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.

2. Betalingen door middel van een tikkie / online betaalverzoek via de bank

Via de ING bank wordt er een betaalverzoek aangemaakt en verzonden naar het opgegeven mobiele nummer. Je moet hierbij eerst het nummer van Beauty by Liesz opslaan in je telefoon. Wanneer je dit nummer hebt opgeslagen dan kun je via de veilige betaal link van ING het openstaande bedrag betalen via je eigen bank. Kies hierbij dus je eigen bankaccount om de bestelling van Beauty by Liesz volledig af te ronden. Je bestelde producten worden ook pas verstuurd nadat het online betaalverzoek / de tikkie volledig is betaald.

Oriflame verzendkosten

Bij Beauty by Liesz verzenden wij alles veilig via DHL en PostNL via brievenbuspakketjes met postzegels.

!! LET OP: er zijn 5 verzendopties mogelijk, je dient zelf de juiste verzendoptie te kiezen !!

  1. Brievenbus pakketje: €3,50 (alleen voor kleine producten zoals mascara, oogschaduw en wonderpotjes passen NIET door de brievenbus!)
  2. Homerr pakket €3,49 (duurt gemiddeld 5-9 werkdagen)
  3. Pakket ophalen bij een DHL ServicePoint bij jou in de buurt: €4,50
  4. DHL pakket: €5,75
  5. PostNL pakket: €6,75
  6. Aangetekend pakket: €8,95
  7. Afhalen in Wognum (Noord-Holland)
  8. Gratis verzending, alleen voor Ibiza sieraden (gebruik hiervoor kortingscode GRATIS) en bestellingen boven de €45,- en meer worden gratis verzonden (alleen geldig binnen Nederland)).

Wij verzenden jouw aankopen graag naar het door jou opgegeven adres, vul dus een correct adres in. De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal Oriflame artikelen en de grootte daarvan. Bestel je kleine producten zoals een mascara, een oogschaduw of een doosje parels wat door de brievenbus past? Kies dan voor de verzendoptie: Brievenbuspakketje. Bestel je echter NovAge pakketen, wonderpotjes, Tender Care Gift Box en dus grote producten wat niet door de brievenbus past? Kies dan voor de optie: DHL, PostNL of Homerr pakket. Of als je het pakket verzekerd wilt laten bezorgen en het pakket wilt volgen met een Track en Trace code kies dan voor: Aangetekend. Je betaald hiervoor iets meer, maar dan is de inhoudt van je gehele pakket verzekerd bij beschadiging of kwijt raken van je pakket door de pakketdienst.

Levertijd

Wanneer je betaling bij ons binnen is, verzenden we je bestelling binnen 1 tot 5 werkdagen. Mocht een product niet direct leverbaar zijn dan houden we je via de mail op de hoogte van je bestelling. De Oriflame producten komen uit Zweden, we houden maximaal 5 werkdagen levertijd aan. Mocht je na een week geen bestelling of bericht van ons hebben ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice.