Wonderpotje Oriflame

Wonderpotje Oriflame

Wonderpotje Oriflame

Het bekende wonderpotje van Oriflame komt oorspronkelijk uit Zweden. Het wonderpotje is het meest verkochte product door de jaren heen. Waarom komt Oriflame uit Zweden? Oriflame is in 1967 opgericht door twee broers en een vriend, en is een internationaal cosmetica bedrijf in de directe verkoop. Oriflame is verkrijgbaar in meer dan 67 landen wereldwijd. Het Zweedse cosmetica merk is in Europa uitgegroeid tot een populair merk voor zowel mannen als vrouwen. Ook worden de cosmetica en huidverzorgingsproducten niet op dieren getest. Lees hier alles over het bekende wonderpotje van Oriflame, ook wel Tender Care Protecting Balm genoemd.

Diverse soorten wonderpotjes

6 Jaar geleden maakte ik zelf kennis met deze te leuke gekleurde potjes. Ze werken verzorgend en helend en bevatten als hoofd ingrediënt bijenwas en Vitamine E. Dit is onder andere goed voor droge lippen, schrale huid, eczeem, muggenbulten en andere gevoelige plekjes op je lichaam.

De roze, naturel variant, van de Tender Care is het meest populair. De speciale wonderpotjes in diverse kleuren zijn vaak eenmalig verkrijgbaar. Voor de liefhebbers dus een echte collectors items . Zo zijn er wonderpotjes met de geur van:

 • Kersen (Tender Care Cherry)
 • Blauwe bessen (Tender Care Bilberry Seed Oil)
 • Honing (Tender Care Honey)
 • Zwarte bessen (Tender Care Blackcurrant)
 • Amandelen (Tender Care Almond)
 • Rozen (Tender Care Rose)
 • Sinaasappel (Wonderpotje Protecting Balm with Orange Seed Oil)
 • Kruipbraam (Tender Care Cloudberry)
 • Granaatappel (Tender Care Pomegranate Seed Oil)
 • Abrikoos (wonderpotje Abrikoos)
 • Kaneel (Tender Care Cinnamon)
 • Cranberry’s (Tender Care Cranberry Seed Oil)
Wonderpotje Oriflame Nederland
Shop het meest verkochte wonderpotje van Oriflame nu voor een aanbiedingsprijs!!

Tender Care Gift Box

De roze variant die je hierboven ziet is de meest verkochte Tender Care Balm in Nederland. Deze heeft geen geur en is dus naturel. Enkele wonderpotjes van Oriflame met verschillende geuren shop je nu met hoge korting bij Beauty by Liesz. Bekijk ze hier. De werking van elk potje is hetzelfde, alleen de geur is anders.

Er is nu voor de feestdagen een speciale Gift Box met daarin de drie meest verkochte wonderpotjes van Oriflame erin! Erg leuk om een Gift Box te geven voor Sinterklaas of voor de Kerst.

Tender Care Gift Box

Wonderpotjes Oriflame

Tender Care Gift Box Kerst

Ook is er een leuke gift box in een cadeau verpakking verkrijgbaar met 4 soorten wonderpotjes in één doosje. Dit heet de Tender Care Gift Box. Super leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Ben jij ook een echte beauty liefhebber en fan van make-up en huidverzorging? En schrijf jij ook graag blogs over beauty producten en Oriflame? Vul dan hier het contactformulier in om een gastblog te schrijven en ontvang een gratis Oriflame product naar keuze!

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 5 =